NOPPOP zoekt talent

Ben jij muzikaal? Tussen de 8 en 14 jaar oud? Wil je graag een nummer zingen op een podium op NOPPOP? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Tijdens het middagprogramma - wanneer voor de tweede keer de Pioneer Run plaatsvindt - bieden wij een podium aan jong talent uit de Noordoostpolder en omstreken. Solo, als duo of als trio optreden op NOPPOP? Dat kan!
Er zijn die middag twee sets waarin opgetreden kan worden. De eerste set is er 1 waarbij de kinderen met ondersteuning van een tape live mee kunnen zingen. In de tweede set kunnen de kinderen onder begeleiding van 3 echte muzikanten hun optreden doen. Nadine Verwer, Marieke Rood en Sander van Andel, oftewel Full House Unplugged, plannen een oefenmiddag in om dit live optreden goed voor te bereiden.

 

Hoe doe je mee? Stuur een mailtje met een filmpje van jezelf en het liedje dat je wilt laten horen naar info@noppop.nl. Vertel in je mailtje wat meer over jezelf en geef aan of je vanaf tape mee wilt zingen of dat je met de live band wilt optreden.


Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de beschikbare tijd zullen wij een keuze maken uit de verschillende inzendingen. Het doel van NOPPOP zoekt talent is: kinderen kennis te laten maken met hun eerste echte optreden op een festival. Het is geen talentenjacht en daarom wordt er aan het einde geen winnaar aangewezen.

 

Meld je aan voor 17 juni en wie weet sta jij te stralen op NOPPOP!

 

>> info@noppop.nl <<

 

 

 

NOPPOP zoekt talent 1/1

Hoofdsponsors

Top <h4>noppop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.noppop.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/lineup">Line-up</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/https://www.tickettekoop.nl/2024/noppop/">Tickets</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/foto">Foto</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/camping">Camping</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/busvervoer">Bus</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/vragen">Vragen</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/aftermovie">Aftermovie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/talent">NOPPOP zoekt talent</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/http://www.pioneerrun.nl">Pioneer Run</a></li> <ul>