Regels

Om er zeker van te zijn dat de Pioneer Run voor iedereen leuk blijft, hebben we deze huisregels opgesteld. Bij betreding van de evenementenlocatie gaat de bezoeker automatisch akkoord met deze huisregels.

Aanwijzingen van het personeel of de daarvoor bevoegde personen, die verband houden met de huisregels, dienen op het festivalterrein en in de directe omgeving te allen tijde stipt opgevolgd te worden.

 

 • Indien een bezoeker de regels niet respecteert, kan hij/zij verwijderd worden van het terrein.
 • U bent verplicht zich te kunnen legitimeren.
 • Het is verboden eigen consumpties mee te brengen.
 • Op het terrein kunt u munten kopen. Met de muntjes kan het eten en drinken afgerekend worden. Munten kunnen niet meer worden ingenomen.
 • De organisatie behoudt zich het recht voor een ieder de toegang te kunnen weigeren.
 • Het betreden van het terrein gebeurt geheel op eigen risico.
 • De organisatie is niet aansprakelijk voor letsel, schade, zoekgeraakte en/of beschadigde eigendommen.
 • De beveiliging, de politie en de brandweer hebben het recht het terrein geheel of gedeeltelijk (tijdelijk) af te sluiten.
 • Wapens, geweld, agressie en racistische uitingen worden niet getolereerd.
 • Het is verboden om op het evenemententerrein drugs of hallucinerende middelen te gebruiken, in bezit te hebben, te verhandelen of te bewerken. Er kan aangifte worden gedaan bij de politie.
 • Wildplassen op en rondom het festival-terrein is ten strengste verboden.

 

En heb respect voor de natuur. Bij voorbaat dank!

 

Bekijk hier de algemene voorwaarden

  

 

BESTEL JE TICKET

  

 

Regels 1/1

Nieuws

Hoofdsponsors

Top <h4>noppop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.noppop.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/lineup">Line-up</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/https://www.tickettekoop.nl/2019/noppop/">Tickets</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/foto">Foto</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneerrun-overzicht">Pioneer Run</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneerrun">Pioneer Run</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/regels">Regels</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/handreiking">Handreiking</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneer-run-info">Info</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/camping">Camping</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/busvervoer">Busvervoer</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/vragen">Vragen</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/aftermovie">Aftermovie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/talent">NOPPOP zoekt talent</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/http://www.pioneerrun.nl">Pioneer Run</a></li> <ul>