Belangrijke info

Beste deelnemer van de Pioneer Run 2019!

Dank je wel voor je inschrijving voor de Pioneer Run 2019, het sportieve evenement van Noppop!

Middels dit schrijven vragen wij jouw aandacht voor een aantal zaken die van belang zijn voorafgaand en tijdens de run.

 

 

Parkeren

Bij aankomst van het festivalterrein alwaar de start en finish van de Pioneer Run plaatsvinden , zijn  voldoende parkeerplaatsen aanwezig voor auto’s en fietsen. Wij verzoeken je vriendelijk de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen en vervolgens de route te volgen naar het festivalterrein.

 

Inchecken

Bij de ingang van het terrein kan je jouw inschrijfbewijs(ticket) omwisselen voor je startnummer. Kinderen onder de 14 jaar dienen de run te lopen onder begeleiding van een volwassene. Deze kinderen en begeleiders laten we  starten in de laatste groep zodat zij de snellere deelnemers niet in de weg zullen lopen en zo gevaarlijke situaties te voorkomen.  

 

Waardevolle spullen

Bij ontvangst van je startnummer ontvang je tevens een plastic zak (hierop wordt jouw startnummer genoteerd) waarin je jouw spullen kunt opbergen die je niet nodig hebt tijdens de run. Deze plasticzak kan worden afgesloten met een Tiewrap die je ook aldaar ontvangt.

 

Voorafgaand aan de Pioneer Run

Je kunt op het terrein in de daarvoor aangewezen ruimten eventueel omkleden. Je spullen kan  je eventueel kwijt in de reeds ontvangen plasticzak. Deze plasticzak waarop jouw  startnummer staat vermeld kan je kwijt in een speciaal daarvoor ingericht terrein. Hier, afhankelijk van jouw startnummer, kan je jouw bagage in de daarvoor bestemde bagagerek kwijt. Let op, enkel jij, met jouw startnummer zichtbaar, kan dit gedeelte van het terrein betreden. Er zal hier toezicht worden gehouden; echter gebruik van deze bagagerekken geschied op eigen risico.

 

Warming up

Met een maximale groepsgrote van 100 personen per groep zal er die middag in vijf tot zes groepen worden gestart. Aan de hand van startnummers van bijvoorbeeld 1 t/m 100 zullen de groepen worden verzocht zich naar het startvak te begeven. Aldaar wordt er per startgroep de warming-up gedaan door een DJ en UCT. Aansluitend zal de start plaatsvinden.  De eerste groep zal starten om 15.00uur. De laatste startgroep gaat om 15.45uur van start.

 

De Pioneer Run!

Yeahhh! Eindelijk van start! Tijdens deze run kom je verschillende objecten en beproevingen tegen. Springen, kruipen, tillen, klimmen, zwemmen…. Zwemmen?? Jazeker! Houd hier rekening mee. We gaan er vanuit dat een ieder die zich ingeschreven heeft, kan zwemmen. Duikers zullen aanwezig zijn bij de natte beproevingen evenals dat alle overige objecten ook bemand zullen zijn door vrijwilligers. Volg indien nodig hun instructies op! Mochten de obstakels te zwaar of te moeilijk zijn, sla deze dan over! Proberen wordt wel op prijs gesteld.

 

EHBO

EHBO is aanwezig op verschillende locaties op zowel het festivalterrein als tijdens de route.

 

Water

Vorig jaar was het een zeer warme editie van de Pioneer Run. Een water uitgiftepunt halverwege de route was dan ook een must. Dit jaar zal er ook weer water worden uitgedeeld. Mocht je nu vermoeden dat je meer water nodig hebt tijdens de run, neem dan een afsluitbare bidon mee die je goed bij je kunt houden tijdens de run en je niet kunt verliezen. (bijvoorbeeld op je rug  middels een heupgordel)

 

 

Finish…

De finish zal zijn op het festivalterrein. Je wordt hier door ons en de toeschouwers als een ware held ontvangen! Na afloop kan je gebruik maken van zowel koud water als warmwaterdouches. Op vertoon van je startnummer kan je je bagage weer ophalen van het daarvoor speciaal ingerichte terrein.

 

Supporters en toeschouwers

Deze zijn uiteraard ook welkom en kunnen zich melden bij de ingang van het terrein. Alhier kunnen zij hun geprinte ticket inleveren of ter plaatse hun entreebewijs kopen. Jong of oud, zij hoeven zich niet te vervelen op het festivalterrein! Dit omdat zij de zowel de start , gedeelte van het parcours en de finish kunnen aanschouwen. Ook zijn er die middag genoeg andere activiteiten te beleven op het festival terrein waar onder een circus!

 

Teek them out!

Controleer jezelf na afloop op tekenbeten. Je weet wel waar ze graag vertoeven. Teek them out!

 

Moe, voldaan en dan…

Dan ga je schoon fris verder naar het Noppop-festival. Lekker chillen, dansen en genieten van de vele bands en DJ’s

 

Voor meer informatie, ga naar www.noppop.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijke info 1/1

Nieuws

Hoofdsponsors

Top <h4>noppop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.noppop.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/lineup">Line-up</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/https://www.tickettekoop.nl/2019/noppop/">Tickets</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/foto">Foto</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneerrun-overzicht">Pioneer Run</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneerrun">Pioneer Run</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/regels">Regels</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/handreiking">Handreiking</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneer-run-info">Info</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/camping">Camping</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/busvervoer">Busvervoer</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/vragen">Vragen</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/aftermovie">Aftermovie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/talent">NOPPOP zoekt talent</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/http://www.pioneerrun.nl">Pioneer Run</a></li> <ul>