Comeback Six Senses op NOPPOP!
zondag 2 juli 2023

De meiden zijn terug!

Na 10 jaar stilte laten de meiden van Six Senses zich éénmalig weer horen tijdens hun optreden op het NOPPOP festival in Bant.

Ze begonnen aan het einde van hun tienerjaren samen muziek te maken en werden in de jaren daarna een begrip. Zes poldermeiden die covers speelden van o.a. Anouk, Krezip, Guns ’n Roses en Lenny Kravitz bleek een succes. Ze traden op bij diverse feesten en festivals zoals het Pieperfestival en het Dicky Woodstockfestival.

Na een aantal jaar was iedereen de polder uit door studies en reizen. Samen repeteren en optreden ging niet meer waardoor de stekker uit Six Senses werd gehaald. Maar vorig jaar was daar ineens een reünie met veel plezier en een enorme kick toen ze weer eens samen speelden.

Tijdens NOPPOP 2023 mag iedereen daarvan meegenieten! Het was niet de makkelijkste weg met twee meiden in het buitenland, 10 ‘Six Senses-kinderen’ en de roest die in de jaren toch wat opgelopen was.

 

Maar zaterdag 15 juli om 21.00 uur staan ze weer met volle overtuiging op het hoofdpodium van NOPPOP alsof ze nooit zijn weggeweest! En daar zijn we heeeeel trots op!De band bestaat uit de twee zangeressen Wieke Uitdewilligen-Eissens en Karlijn Peters-Eissens, de twee gitaristen Bertha Baas-Rinsma en Lise van den Hengel-Roetman, de bassist Judith Attinger-Roetman en de drumster Deborah van Mourik.

Meer nieuws
Afbeelding 1/1

Hoofdsponsors

Top <h4>noppop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.noppop.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/lineup">Line-up</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/https://www.tickettekoop.nl/2023/noppop/">Tickets</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/foto">Foto</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/camping">Camping</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/busvervoer">Bus</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/vragen">Vragen</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/aftermovie">Aftermovie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/talent">NOPPOP zoekt talent</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/http://www.pioneerrun.nl">Pioneer Run</a></li> <ul>