Poah wat een line-up!
woensdag 15 juni 2022

Echt nie normaal

Na 2 jaar Corona pauze zijn de Jongens van de Nacht uit Bant al weer druk bezig met de voorbereidingen van de 8e editie van NOPPOP. Dit jaar is er zelfs op 2 avonden (vrijdag 8 en zaterdag 9 juli) de typische festivalsfeer terug te vinden op het natuurterrein Schoterveld, naast vakantiepark Eigen Wijze.

Nog steeds is en blijft NOPPOP een knus en kleinschalig festival met een breed muzikaal aanbod voor jong en oud. Ook deze editie is er weer lokaal talent te bewonderen.

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer diverse DJ’s, boerenrockers, sixty en seventy bands en Nederlandstalige muziek. Kortom voor elk wat wils.

Vrijdag
Voor de vrijdagavond richt de organisatie zich met name op de jongeren. De bekende Nederlandse DJ Paul Rabbering zal de sfeer flink opzwepen.
Daarnaast zullen de Claploopers er een feest van maken.   |   Alle leeftijden

 

Zaterdag
Op zaterdag treedt als topact de Nederlandse melodieuze popband Rondé op. De band won de 3 FM Serious Talent Award en is bekend van de grote hit “hard to say goodbye”. Een van de meest gedraaide platen op de radio de laatste maanden. Vorig jaar speelde de band op Concert at Sea. Naast deze band zie je nog veel meer artiesten op NOPPOP. Bekijk de site voor alle acts!  |   18+

 

 

De hele line-up kun je terugvinden op www.noppop.nl/lineup

 

Meer nieuws
Afbeelding 1/1

Hoofdsponsors

Top <h4>noppop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.noppop.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/lineup">Line-up</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/https://www.tickettekoop.nl/2022/noppop/">Tickets</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/foto">Foto</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneerrun-overzicht">Pioneer Run</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneerrun">Pioneer Run</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/camping">Camping</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/busvervoer">Busvervoer</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/vragen">Vragen</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/aftermovie">Aftermovie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/talent">NOPPOP zoekt talent</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/http://www.pioneerrun.nl">Pioneer Run</a></li> <ul>