Eerste Pioneer Run (8 juli) wordt 'Festival Edition'
maandag 12 juni 2017

3 en 6 km

De Pioneer Run, die 8 juli plaatsvindt op en om het festivalterrein van NOPPOP, wordt aangepast naar een 'Festival Edition'. Kortere afstanden (3 en 6 km), minder obstakels en een lagere ticketprijs (€ 15,00). Ook is de start van de Run later op de middag. Hiermee sluit de obstacle run zowel qua invulling als qua tijdsplanning beter aan bij het publiek van NOPPOP.

De Pioneer Run vindt plaats op en om het natuurgebied 'Het Schoterveld' nabij Bant. Vanaf 15:00 uur is het terrein geopend – de Run start om 16.15 uur. Tickets zijn reeds te koop via www.pioneerrun.nl. Ook een combikaart voor de Run en aansluitend NOPPOP behoort tot de mogelijkheden.

Beter passend bij de doelgroep van NOPPOP
Een grote obstacle run om het gebied van het festivalterrein heen, dat was het idee dat begin dit jaar werd geboren aan tafel bij de organisatie van NOPPOP. Na een verkennend gesprek met professionele obstaclerunners en De Strandhoeve groeide het enthousiasme in alle kampen en was de Pioneer Run geboren. De plannen werden ontvouwd en met de dag concreter. Een uniek evenement, nog nooit vertoond in en rondom de polder: pioniersgeest ten top.

Toch bleek tijdens de voorbereidingen dat de combinatie minder voor de hand lag dan gedacht. De doelgroep en tijdsplanning van beide evenementen bleken niet makkelijk samen te voegen. Om de Pioneer Run in deze eerste editie zo toegankelijk mogelijk te maken voor zowel enthousiaste beginners als ervaren lopers, is ervoor gekozen een 'Festival Edition' op te zetten. Een uitstekende kennismaking met deze bijzondere sport – en direct ook een opzet naar de 'Full Edition' die op een later moment gehouden zal worden..

Uitstel, geen afstel
Natuurlijk zijn de plannen niet zomaar van tafel geveegd. De plannen worden verder uitgewerkt tot een 'Full Edition'. Met deze editie zal voor het eerst een obstacle run van dit formaat in de Noordoostpolder en omstreken gehouden. Qua afstand en obstakels kan de Pioneer Run 'Full Edition' zich dan meten met de grote runs in de rest van Nederland.


Meer nieuws
Afbeelding 1/1

Hoofdsponsors

Top <h4>noppop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.noppop.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/lineup">Line-up</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/https://www.tickettekoop.nl/2019/noppop/">Tickets</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/foto">Foto</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneerrun-overzicht">Pioneer Run</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneerrun">Pioneer Run</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/regels">Regels</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/handreiking">Handreiking</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneer-run-info">Info</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/camping">Camping</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/busvervoer">Busvervoer</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/vragen">Vragen</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/talent">NOPPOP zoekt talent</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/http://www.pioneerrun.nl">Pioneer Run</a></li> <ul>