Pioneer Run
dinsdag 30 mei 2017

Niet voor mietjes

Een nieuw middagevenement bij NOPPOP is de Pioneer Run. Een obstacle run op vier meter onder NAP, met de start en finish op het festivalterrein van NOPPOP. Er worden veel obstakels geplaatst in en om het Kuinderbos.

 

Met de Pioneer Run wordt voor het eerst een obstacle run van dit formaat in de Noordoostpolder en omstreken gehouden. Je kunt kiezen uit 3 en 6 kilometer. Ervaren obstacle run-lopers zijn nu al bezig met het ontwikkelen van de leukste en meest uitdagende hindernissen; het wordt een fantastische ervaring!

 

Door de toevoeging van een de Pioneer Run breidt ook NOPPOP weer verder uit. Het festival begint nu al ‘s middags, met de start van de Pioneer Run.

 

Ga jij op je knieën door de modder en klim jij makkelijk over grote obstakels? Dan is de Pioneer Run iets voor jou! En daarna rol je lekker het festival in. Drankje, hapje, muziekje.

 

Inschrijven doe je hier →

 

 

Meer nieuws
Afbeelding 1/1

Hoofdsponsors

Top <h4>noppop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.noppop.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/lineup">Line-up</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/https://www.tickettekoop.nl/2019/noppop/">Tickets</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/foto">Foto</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneerrun-overzicht">Pioneer Run</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneerrun">Pioneer Run</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/regels">Regels</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/handreiking">Handreiking</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneer-run-info">Info</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/camping">Camping</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/busvervoer">Busvervoer</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/vragen">Vragen</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/talent">NOPPOP zoekt talent</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/http://www.pioneerrun.nl">Pioneer Run</a></li> <ul>