Sebastian T

Sebastian T – De clubsensatie van het noorden!

Op jonge leeftijd (13) is Sebastiaan gestart met LJing en DJing in lokale discotheek ‘De Kruisweg, Marum’. In zijn jonge jaren als DJ investeerde hij heel veel tijd om zijn vaardigheden te verbeteren. In de clubs heeft hij draaiervaring opgedaan, leren interacteren met het publiek en leren presenteren / MCen. Toen hij 16 was kwamen er verschillende optredens voorbij, zoals een BNN op Tour Roadshow en het voorprogramma van Radio 538 / SLAM!

Op zijn 21e was het tijd voor de volgende stap. Sebastiaan werd een fulltime DJ en lanceerde SEBASS! Productions. Als DJ SEBASS! draaide hij de vetste beats in discotheken, clubs, prive feesten en festivals. Hij heeft shows gedaan met bekende Nederlandse DJ’s zoals Quintino, Ralvero, Gregor Salto, Yellow Claw, La Fuente, Billy the Kit, Vato Gonzalez, The Partysquad, Fajah Lourens, Marc Benjamin en nog veel meer.

Op de leeftijd van 28 jaar was het tijd voor de next level. Hij vernieuwde zichzelf en begon als DJ SEBASTIAN T. Zijn fanbase is groeiende en ook de boekingen nemen toe. Dit jaar focust hij meer op nationale en internationale optredens. Met zijn positieve vibe, enthousiaste en energieke DJ stijl transformeert SEBASTIAN T elke gig in een EDM, progressieve house, club en Moombahton beleving.

Geïnspireerd door Hardwell, Dannic, Steve Angello, Axwell & Ingrosso maakt SEBASTIAN T ook zijn eigen tracks. Wordt vervolgd!

Dat belooft wat!

Hoofdsponsors

Top <h4>noppop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.noppop.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/lineup">Line-up</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/https://www.tickettekoop.nl/2022/noppop/">Tickets</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/foto">Foto</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneerrun-overzicht">Pioneer Run</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneerrun">Pioneer Run</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/camping">Camping</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/busvervoer">Busvervoer</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/vragen">Vragen</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/aftermovie">Aftermovie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/talent">NOPPOP zoekt talent</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/http://www.pioneerrun.nl">Pioneer Run</a></li> <ul>