DJ Hendrick Marron

Deze jonge, talentvolle allround DJ/producer is een echte ‘rising star’!

Hendrick Marron is een jonge, talentvolle DJ/Producer uit Nederland met een grote liefde voor dancemuziek. Met zijn muziek neemt hij de menigte mee en brengt ze in extase. Zijn sublieme nummerkeuze en professionele mix-vaardigheden brengen sensatie onder het publiek – de juiste nummers op het juiste moment!

De combinatie van talent en een enorme drive om beter te worden hebben ertoe geleid dat hij momenteel een echte opkomende DJ is! Niet voor niets speelde hij al met grote namen als de Partysquad, Justin Mylo, Mesto, La Fuente!

Wij zijn trots op deze DJ op NOPPOP!

 

BESTEL DIRECT JE TICKET

Hoofdsponsors

Top <h4>noppop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.noppop.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/lineup">Line-up</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/https://www.tickettekoop.nl/2023/noppop/">Tickets</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/foto">Foto</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/camping">Camping</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/busvervoer">Bus</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/vragen">Vragen</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/aftermovie">Aftermovie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/talent">NOPPOP zoekt talent</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/http://www.pioneerrun.nl">Pioneer Run</a></li> <ul>