Gotu Jim

Gotu Jim, de sympathieke en grappige student, brak in 2017 door op Soundcloud. Zijn doorbraak was onverwacht en ongepland, maar begon met het spelen met autotune. Dit resulteerde in een contract bij Burning Fik en de release van zijn nummer "Tweede Klas Sh*t."

Gotu Jim studeert, maar had geen bedoeling om rapper te worden. Dankzij zijn studentenstatus kan hij zich identificeren met veel studenten en zo ook zijn tour langs studentenverenigingen bezoeken. Gotu Jim heeft ook op grote festivals gestaan en samengewerkt met Merol, Faberyayo en de Jeugd van Tegenwoordig. Hij bracht ook zijn album "Generation K" uit op Burning Fik.

Heel vet dat we dit aanstormende talent op NOPPOP hebben.

 

BESTEL DIRECT JE TICKET

Hoofdsponsors

Top <h4>noppop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.noppop.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/lineup">Line-up</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/https://www.tickettekoop.nl/2023/noppop/">Tickets</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/foto">Foto</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/camping">Camping</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/busvervoer">Bus</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/vragen">Vragen</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/aftermovie">Aftermovie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/talent">NOPPOP zoekt talent</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/http://www.pioneerrun.nl">Pioneer Run</a></li> <ul>