Polderrad

De heren van Polderrad maken van elk feest een daverend succes! Met de meeste gekste muziekstijlen verzorgen de mannen voor u een fantastische avond vol met muziek en gekkigheid met voor ieder wat wils.

De DJ en de 2 MC presentatoren maken van elk feest een daverend succes! Een avondvullende show waarbij op het podium een door een motorfiets aangedreven Rad de meest gekke muziekstijlen worden bepaald. De DJ draait vanuit zijn DJ Booth “een doorgezaagde Mini Cooper”!

Met de meeste gekste muziekstijlen verzorgen de mannen voor u een fantastische avond vol met muziek, confetti kanonnen, gekkigheid en gadgets met voor ieder wat wils.

Bandleden:

  • MC Twarres
  • MC Jur Veenpils
  • DJ Bokkie
  • Mechanic Krick
  • Chef confetti Rob Kerremeister
  • Chef confetti Robbert Breukbout
  • Manager Mr. Sandael


    Tip: Neem je moeder mee!

 

BESTEL DIRECT JE TICKET

Hoofdsponsors

Top <h4>noppop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.noppop.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/lineup">Line-up</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/https://www.tickettekoop.nl/2023/noppop/">Tickets</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/foto">Foto</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/camping">Camping</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/busvervoer">Bus</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/vragen">Vragen</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/aftermovie">Aftermovie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/talent">NOPPOP zoekt talent</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/http://www.pioneerrun.nl">Pioneer Run</a></li> <ul>