Mike Martin & The Bluesboys

Al meerdere jaren speelt Mike Martin and The Bluesboys op diverse festivals en in allerlei zalen het dak er af. Onlangs heeft Mike Martin and The Bluesboys nog gespeeld met o.a. Phil Bee’s Freedom in het radioprogramma Countdown Cafe van Kees Baars. Ook hier werd de live-reputatie wederom goed kenbaar gemaakt.

 

Mike Martin and the Bluesboys speelt op een geheel eigen manier en met een kenmerkende sound. De muzikanten zijn oude rotten in het vak, leven de blues en spelen met Noord-Nederlandse nuchterheid en een enorme dosis muzikaliteit. De band is een feest om naar te luisteren en te kijken. Met een unieke inbreng van mondharp en saxofoon, groovende ritmesectie, vette gitaar, doorleefde zang en af en toe een muzikale inbreng van Ruben Hoeke die je als gitarist kunt plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild.

 

Ook in 2019 zal Mike Martin and The Bluesboys het Nederlandse clubcircuit weer aan doen. Tevens zal 2019 in het teken staan van het verder uitwerken van eigen songs. “Mike Martin and The Bluesboys hits the blues”.

 

Komt dat zien op NOPPOP!

Hoofdsponsors

Top <h4>noppop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.noppop.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/lineup">Line-up</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/https://www.tickettekoop.nl/2019/noppop/">Tickets</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/foto">Foto</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneerrun-overzicht">Pioneer Run</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneerrun">Pioneer Run</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/regels">Regels</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/handreiking">Handreiking</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/pioneer-run-info">Info</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/camping">Camping</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/busvervoer">Busvervoer</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/vragen">Vragen</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/talent">NOPPOP zoekt talent</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/http://www.pioneerrun.nl">Pioneer Run</a></li> <ul>