NOPPOP KIDS

Ontdek NOPPOP KIDS op 13 juli: het meest geweldige festival voor jou en je hele familie!

Stap binnen in een wereld vol plezier en avontuur, speciaal ontworpen om jouw zomer onvergetelijk te maken. Op NOPPOP KIDS draait alles om lachen, dansen en genieten van geweldige activiteiten die jong en oud betoveren.

Beleef de ultieme adrenalinekick op onze mega stormbaan - een spectaculaire hindernisparcours die je vaardigheden op de proef stelt. Durf jij de uitdaging aan? Maar dat is niet alles! Stap op de rug van onze stoere mechanische rodeo stier en laat zien hoe lang jij kunt blijven zitten. Een ware cowboy- of cowgirl-ervaring!

Wil je er spectaculair uitzien? Laat je gezicht omtoveren tot een kunstwerk met onze enthousiaste schminkers. Kies je favoriete ontwerp en straal als nooit tevoren!

En we hebben nog een verrassing: een magische silent disco waar jij je moves kunt laten zien op de coolste beats. Dans als een echte ster!

Maar het hoogtepunt van de middag is het spetterende optreden van Artistique, een fantastische act die jong en oud betovert met hun ongelooflijke talent. Laat je meeslepen door hun muziek en dans alsof niemand je ziet. Bovendien kun je na het optreden zelf meedansen met Artistique! Een unieke kans om te stralen op het podium.

En heb je ooit gehoord van de polderkampioenschappen Vrouwsjouwen? Dit is dé nieuwe uitdagende wedstrijd die je niet wilt missen! Daag je ouders uit en laat zien wie de sterkste is. Geef je ouders op via info@noppop.nl en wie weet gaan jullie met de titel naar huis.

NOPPOP KIDS vindt plaats van 14.30 tot 18.00 uur, zodat je genoeg tijd hebt om te genieten van alle activiteiten en optredens. Wacht niet langer en bestel nu je tickets via www.noppop.nl. Wees er snel bij, want de kaarten vliegen de deur uit!

BESTEL HIER JE TICKET

 

Maak je klaar voor het festivalavontuur van je leven op NOPPOP KIDS. Een dag vol plezier, muziek en herinneringen die je voor altijd bij zullen blijven. Mis deze unieke ervaring niet en zorg ervoor dat jij en je familie erbij zijn op 15 juli. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons geweldige festival!


Zo, is dat niet wat overdreven, ChatGPT? Nou ja, je weet nu in ieder geval dat het gaaf gaat worden!  ;-)

NOPPOP KIDS 1/13
NOPPOP KIDS 2/13
NOPPOP KIDS 3/13
NOPPOP KIDS 4/13
NOPPOP KIDS 5/13
NOPPOP KIDS 6/13
NOPPOP KIDS 7/13
NOPPOP KIDS 8/13
NOPPOP KIDS 9/13
NOPPOP KIDS 10/13
NOPPOP KIDS 11/13
NOPPOP KIDS 12/13
NOPPOP KIDS 13/13

Hoofdsponsors

Top <h4>noppop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.noppop.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/lineup">Line-up</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/https://www.tickettekoop.nl/2023/noppop/">Tickets</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/foto">Foto</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/camping">Camping</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/busvervoer">Bus</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/vragen">Vragen</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/route">Route</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/aftermovie">Aftermovie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/talent">NOPPOP zoekt talent</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.noppop.nl/http://www.pioneerrun.nl">Pioneer Run</a></li> <ul>