Krant

NOPPOP heeft feestelijk nieuws! Er komt namelijk een kleurrijke festivalkrant met een uniek, groot verspreidingsgebied. De krant zal begin juli uitkomen en bevat alleen maar leuk festivalnieuws. Een bezoek aan NOPPOP is immers een uitje propvol met music, food and happiness! Hier informeren wij u hoe ook uw boodschap in deze krant gepubliceerd kan worden.

 

Over NOPPOP

Dit jaar wordt voor de zevende keer NOPPOP georganiseerd. Het festival vindt plaats rond de Schoterplas, nabij het Kuinderbos (tussen Bant en Lemmer). NOPPOP is een festival voor alle leeftijden. Op zaterdagmiddag is er ruimte voor het gehele gezin; muziek, circus en de Pioneer Run (obstacle run). De avond zit bomvol met muziek van alle genres. Inmiddels is het bezoekersaantal opgelopen tot drieduizend in 2018. Wij zijn trots op de ultieme festivalsfeer die wij hebben weten te creëren en hopen dat nog meer mensen dit zullen ontdekken. Daarom brengen wij dit jaar de festivalkrant uit.

 

Over de krant

  • hij wordt ingestoken in lokale kranten (dus niet bij de reclamefolders en valt dus altijd op de mat)
  • komt uit in de week van 1 juli (NOPPOP = zaterdag 13 juli)
  • zeer groot verspreidingsgebied; oplage ong. 85.000 exemplaren
  • unieke gebied; Noordoostpolder, Zuid-Friesland, Stellingwerf, Steenwijkerland, Dronten e.o.
  • krant leest makkelijk door luchtig ontwerp: advertenties vallen daardoor goed op
  • bereik festivalgangers, maar ook obstacle runners (Pioneer Run)!

 

Ja, ik doe mee

Bel of mail om te reserveren:
Rudy van Steenbergen 06-13025921
Marcel Nijdam 06-51692169
>> sponsor@noppop.nl <<

 


Download hier het advertentieformulier met alle info

 

 

 

Krant 1/1

Hoofdsponsors

Top <h4>noppop.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="http://www.noppop.nl/home">Home</a></li> <li><a href="http://www.noppop.nl/lineup">Line-up</a></li> <li><a href="http://www.noppop.nl/foto">Foto</a></li> <li><a href="http://www.noppop.nl/pioneerrun-overzicht">Pioneer Run</a></li> <li><a href="http://www.noppop.nl/pioneerrun">Pioneer Run</a></li> <li><a href="http://www.noppop.nl/regels">Regels</a></li> <li><a href="http://www.noppop.nl/handreiking">Handreiking</a></li> <li><a href="http://www.noppop.nl/camping">Camping</a></li> <li><a href="http://www.noppop.nl/busvervoer">Busvervoer</a></li> <li><a href="http://www.noppop.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="http://www.noppop.nl/vragen">Vragen</a></li> <li><a href="http://www.noppop.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="http://www.noppop.nl/route">Route</a></li> <li><a href="http://www.noppop.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="http://www.noppop.nl/krant">Krant</a></li> <li><a href="http://www.noppop.nl/talent">NOPPOP zoekt talent</a></li> <li><a href="http://www.noppop.nl/sponsors">Sponsors</a></li> <li><a href="http://www.noppop.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="http://www.noppop.nl/http://www.pioneerrun.nl">Pioneer Run</a></li> <ul>